Tawaran Mesir Travel

Nile Egypt

Penerangan

Menikmati Tawaran Mesir Travel melawat piramid Kaherah menakjubkan dan seni bina zaman pertengahan yang luar biasa dan menikmati dengan kereta api tidur di sebelah sungai Nil, satu pengalaman yang tidak dapat dilupakan di Lembah Raja-Raja, Kuil Karnak, Kuil Luxor dan Kuil Abu Simbel yang mengagumkan. Anda akan melihat banyak apa UNESCO telah diberi nilai sebagai warisan manusia

Musim terbaik: Dari SEP-Jun

Sesuai: (Keluarga - Discoveries - Belia - pencinta sejarah - pencinta budaya - Pencinta ilmu pengetahuan Mesir - pelajar - percutian Retirement)

jadual perjalanan
Hari 1 :
Anda akan bertemu dan dibantu semasa ketibaan anda di Lapangan Terbang Antarabangsa Kaherah, daftar masuk dan minuman selamat datang percuma. Di sana anda akan diperkenalkan kepada Leader Tour anda untuk lawatan anda Mesir, yang akan menjelaskan apa yang diharapkan di Kaherah, Abu Simbel, Luxor dan Aswan pelancongan. Leader Tour anda akan menjadi orang hubungan anda sepanjang perjalanan keseluruhan, dan akan memberikan butir-butir bagaimana untuk menghubunginya di bila-bila masa, manakala di Mesir. Sepanjang lawatan anda di Mesir, sebagai tambahan kepada Leader Tour anda akan bertemu dengan pelbagai berbahasa Inggeris Tour Guides, yang telah dipilih untuk kepakaran mereka di setiap kawasan anda lawati. Selepas mendaftar masuk, anda bebas untuk menghabiskan sisa hari / petang pada masa lapang anda.
Hari 2:
Selepas sarapan pagi anda akan mendaftar keluar dari Hotel di Kaherah di hotel anda maka anda akan diiringi oleh Tour Guide peribadi anda untuk memberi petunjuk kepada Giza Plateau yang terkenal, salah satu daripada tujuh keajaiban dunia purba. Di sini anda akan menjadi kagum Piramid Besar Cheops, Chefren dan Mykerinus, terkenal Sphinx dan Lembah kuil menghadapi Great Sphinx. Berikut ini, pemindahan untuk menerokai Mesir Muzium Antikuiti termasuk Khazanah Bilik kanak-kanak Raja Tutankhamun itu. Seterusnya ke Old Coptic Kaherah untuk melawat Gereja Tergantung dan Saumaah Yahudi Ben Ezra. Terus memandu ke Old Islam Kaherah, di mana anda akan dapat meneroka Khan El Khalili, Bazaar tertua Kaherah dengan masa untuk mengumpul orang-orang cenderamata kerajinan tangan Mesir semua penting dan hadiah. Akhir sekali, anda akan dipindahkan ke Stesen Kereta Api Giza untuk menaiki kereta api Sleeper ke Luxor. Makan malam dan sarapan akan dihidangkan di atas kapal manakala semalaman di dalam petak anda. Terjaga untuk melihat Nile Delta indah melintas sebelum ketibaan awal di Luxor.
Hari 3:
Tiba di Stesen Kereta Api Luxor di mana anda akan bertemu dan dibantu oleh seorang Wakil kemudian dipindahkan untuk menikmati lawatan tiga daripada makam yang paling menarik di Tebing Barat Sungai Nil, di dunia yang terkenal Lembah Raja-raja. Makam indah orang dahulu kala telah ditemui di sini (termasuk kanak-kanak itu Raja Tutankhamun) makam .Ini telah diukir jauh ke dalam batu padang pasir, kaya dihiasi dan penuh dengan khazanah untuk akhirat firaun, anda akan melawat 3 kubur. (Tiga makam melawat akan ditentukan oleh Kerajaan Mesir untuk mengekalkan mereka daripada aliran besar pelawat, oleh itu digilirkan sepanjang tahun dan tidak boleh disahkan sebagai mana makam sebelum lawatan anda). Meneruskan lawatan untuk melawat kuil Hatshepsut di El Deir El Bahary, kuil yang mengagumkan ini didedikasikan kepada Ratu Hatshepsut satunya firaun perempuan meningkat daripada dataran padang pasir dalam siri teres dan bergabung dengan tebing batu kapur semata-mata yang mengelilinginya. Dan kemudian melawat dua patung amat besar Amenhotep III (Colossi of Memnon) Kemudian melawat Kuil Karnak yang indah, tempat terbesar ibadat yang pernah dibina. Its nama purba Ipet-isut bermaksud "yang paling suci tempat." Kuil ini, atau, lebih tepat lagi, kompleks kuil, dibina di atas lebih daripada dua ribu tahun oleh generasi ke generasi firaun. Dalam kompleks, yang besar "hypostyle Hall" adalah hutan yang luar biasa tiang gergasi. Maka anda akan dipindahkan ke Kuil Luxor megah yang dibina oleh Amenhotep III dan Ramses II untuk ritual dan perayaan-perayaan dan berdedikasi kepada tuhan Amun. Malam di percutian atau lawatan pilihan daripada Pertunjukan Bunyi dan Cahaya di Kuil Karnak, atau masa bebas untuk meneroka Luxor City tradisional. Bermalam di Hotel anda di Luxor.
Hari 4:
Selepas sarapan pagi di Hotel, anda akan dipindahkan oleh kenderaan yang berhawa dingin ke Aswan (kira-kira 30 minit 3 jam) dari Luxor. Menikmati pemandangan Delta Nil dan Sungai yang indah dalam perjalanan, tidak berubah selama berabad-abad. Semasa ketibaan, anda akan disambut oleh seorang Wakil dan dibawa ke Hotel anda di Aswan untuk daftar masuk.
Selepas ini, anda akan diiringi dengan Panduan anda untuk Lihat High Dam yang terkenal di dunia Aswan, satu keajaiban kejuruteraan apabila ia dibina pada tahun 1960-an. Ia mengandungi 18 kali bahan yang digunakan dalam Great Pyramid of Cheops; Berikutan lawatan untuk melihat kuari granit hosting Obelisk belum selesai yang membekalkan Mesir purba dengan kebanyakan batu keras yang digunakan dalam piramid dan Temples.Then lawatan terakhir untuk melawat Kuil Philae megah, asalnya budaya Nubian. yang didedikasikan kepada Dewi Isis dan Hathor. Belayar dan bergerak Elephantine Island dengan kapal Felucca. Kembali ke hotel dan bermalam di 

Hari 5:
kotak sarapan pagi dari Hotel di Aswan di 3:30 untuk memulakan lawatan khas tambahan anda ke Kuil Abu Simbel. Lebih kurang 3 jam 30 minit memandu sehala dari Aswan ke Abu Simbel oleh kenderaan yang berhawa dingin swasta yang selesa. Apabila tiba di Abu Simbel, anda akan benar-benar kagum dengan saiz semata-mata yang mengagumkan Kuil Ramses II yang didedikasikan kepada empat Gods universal Ptah, Re-Harakhte, Amun-Re, dan Ramesses II. Bait kedua adalah khusus untuk Nefertari, isteri tercinta Ramesses II. Kemudian kembali ke Stesen Kereta Api Aswan untuk berlepas ke Kaherah. Tidur kereta api dari Aswan ke Kaherah ialah kira-kira 14 jam dengan makan malam dan sarapan di atas kapal dengan masa yang mencukupi untuk tidur. Bermalam di atas kapal kereta api.
hari6:
Breakfast di atas kapal Sleeper Train sebelum tiba Stesen Kereta Api Giza di Kaherah di mana anda akan bertemu dan dibantu oleh Wakil kami yang akan memindahkan anda ke Hotel anda untuk masa lapang percuma. Hotel ini akan membolehkan mendaftar masuk dengan seberapa segera yang mungkin. Satu hari penuh di hadapan sama ada untuk berehat di Hotel anda, meneroka Kota Kaherah dan ia adalah laman web dengan lawatan pilihan untuk melawat Langkah Piramid King Zoser di Sakkara dan Memphis, pelayaran Nil Boat dengan makan malam dan tradisional Muzik dan persembahan tarian dan banyak lagi. Sila tanya wakil anda untuk maklumat lanjut. Bermalam di hotel anda di Kaherah.
Hari 7:
Satu hari di Kaherah atau sehari amat disyorkan pelancongan pilihan untuk Greco- Roman Alexandria, untuk melawat tempat-tempat terkenal iaitu Qaitbay Fort, yang dibina pada abad ke-15 oleh Sultan Qaitbay, Rumah Api Alexandria purba, dan Perpustakaan Alexandria amat terkenal (dikenali sebagai yang Bibliotheca). Satu lawatan ke Cemetery Roman yang digali di dalam bukit batu, dan dikenali sebagai 'Catacombs. Kembali untuk bermalam di Cairo.
Hari 8:
Sarapan pagi di hotel di Kaherah sebelum dikutip oleh Wakil untuk memindahkan anda ke Lapangan Terbang Antarabangsa Kaherah untuk rumah penerbangan balik.

 

Booking Options
Polisi & Terma


Hari : 8 | Malam : 7


Kemasukan


 • Sarapan harian
 • Pengangkutan
 • Deluxe Coach
 • Parking
 • Guides / Assistance
 • Roundtrip Hotel Transfers
 • Driver
 • Service fee for tour guide
 • Hotel pickup and drop off
 • Shopping
 • Water Bottles
 • All Taxes and Service Charges
 • Meet and Assist at airport
 • Tiket penerbangan domestik
 • Penginapan
 • Bayaran kemasukan ke semua tapak seperti yang ditunjukkan pada jadual perjalanan

Pengecualian


 •     Visa charges    
 •     Insurance    
 •     Passport costs    
 •     Any optional tours    
 •     Tipping    
 •     Personal spendings    
 •     Penerbangan Antarabangsa    
Pilihan tempahan
Pilih Tarikh
Tulis Ulasan x

Sila Ambil Perhatian : Setelah ulasan tambah tidak boleh dihapuskan atau dikemaskiniTambah ke Senarai Pilihan Booking Options