Cuti Mesir 2017

Nile

Penerangan

Nikmati percutian Mesir 2017 melawat seni bina moden yang menakjubkan Dubai dan Abu Dhabi, kemudian pergi ke Mesir untuk perjalanan kembali ke masa sekitar piramid Kaherah dan seni bina zaman pertengahan yang luar biasa dan kemudian belayar ke bawah sungai Nil antara Luxor dan Aswan.

Best musim: Negara dalam setahun

Sesuai: (Untuk Keluarga - Honeymoon - Adventure - Discoveries - Belia)

jadual perjalanan

Hari 1:

Ketibaan CairoYour pengurus pelancongan akan bertemu & membantu anda di Lapangan Terbang Antarabangsa Kaherah selepas bagasi & daerah pabean, dan kemudian dia akan mengiringi anda ke hotel. Semalaman di Kaherah.

Hari 2:

Sarapan pagi di hotel anda di Kaherah dan kemudian bertemu dengan panduan peribadi anda yang akan menemani anda ke Giza Plateau untuk melawat Great Piramid Cheops, Chefren dan Mykerinus - Sphinx terkenal dan kuil Valley menghadapi patung yang besar. lawatan tambahan kepada di depan Solar Boat of Cheops Pyramid (tiket tambahan di tempat kejadian). Makan tengah hari akan dihidangkan di restoran tempatan yang baik yang berkualiti, kemudian meneruskan ke kawasan Sakkara untuk melawat Kompleks Sakkara dan piramid pertama pernah dibina (Djoser Pyramid). Berpindah ke Memphis; modal kerajaan lama dan terkenal Necropolis. Kembali ke hotel dan bermalam di Cairo.

Hari 3:

Mendaftar keluar dari hotel pada waktu pagi kemudian dibawa ke Lapangan Terbang Kaherah membuat penerbangan ke Luxor di mana anda akan bertemu dan dibantu, kemudian dibawa oleh kenderaan yang berhawa dingin untuk menaiki cruise Mesir Nile anda untuk mendaftar masuk. Selepas makan tengah hari di atas kapal, menikmati lawatan ke Karnak Kuil mengagumkan dan Kuil Luxor. Makan malam dan bermalam di atas kapal Nile persiaran.

Hari 4:

Selepas sarapan pagi pada pelayaran Nil anda, mengambil lawatan ke tanah perkuburan diraja untuk 62 Firaun, Lembah Raja-raja, kemudian ke bilik mayat Kuil Ratu Hatshepsut, yang dibina oleh arkitek Kerajaan Baru Firaun Hatshepsut Lebih kurang BC abad ke-15. Menuju ke Colossi of Memnon. Selepas makan tengah hari, anda akan belayar ke Edfu menikmati makan malam yang santai di board.Overnight di atas kapal Nile Cruise.

Hari 5:

Selepas sarapan pagi di Nile Cruise, melawat Temple Ptolemy dipelihara khusus untuk Horus di Edfu. Belayar ke KomOmbo untuk melihat unik Kuil Sobek, khusus untuk Sobek tuhan buaya, dan Horus helang berkepala god.Have makan tengah hari anda di atas kapal. Terus belayar ke Aswan. Makan malam dan bermalam di atas kapal Nile Cruise anda.

Hari 6:

Selepas sarapan pagi di Nil pelayaran, menikmati seharian bersiar-siar di Aswan. Mula dengan Dam tinggi dan tugu yang terbesar yang diketahui purba, yang terletak di wilayah utara kuari batu Mesir purba, Obelisk yang belum selesai, meneruskan perjalanan ke yang indah Kuil Philae, yang dikhaskan untuk kedua-dua dewi Isis dan Hathor. Makan malam dan bermalam di atas kapal mewah Nile Cruise.

Hari 7:

Turun dari pelayaran Nil anda selepas sarapan pagi, kemudian dibawa ke lapangan terbang Aswan untuk pulang ke Kaherah di mana anda akan bertemu dan dibantu di lapangan terbang kemudian dibawa ke hotel anda. Semalaman di Kaherah.

Hari 8:

Sarapan pagi di hotel dan kemudian anda akan diiringi oleh pemandu peribadi anda untuk melawat Muzium Mesir, bilik Khazanah secara raja kanak-kanak Tutankhamen, bersama banyak artifak lain yang menarik. lawatan tambahan ke bilik mumia di muzium (tiket tambahan di tempat kejadian). Makan tengahari akan disediakan di restoran tempatan di Kaherah, kemudian beralih untuk melawat Citadelincluding Mohamed Masjid Salahuddin Ali Alabaster dalam. Terus Coptic Kaherah untuk melawat Gereja Tergantung dan Saumaah Ben Ezra. Terus memandu ke Kaherah Islam, di mana anda akan dapat meneroka Khan El Khalili, hotel bazaar.Backto lama Kaherah dan bermalam di Cairo.

Hari 9:

Hari ini anda mempunyai pilihan yang mempunyai hari percuma di Kaherah atau menyertai lawatan yang paling berharga pilihan kami ke ibu negara kedua Egypt, Alexandria melawat salah satu kubu pertahanan yang paling penting, bukan sahaja di Mesir, tetapi juga di sepanjang pantai Laut Mediterranean, Qaitbay Citadel, yang dibina pada abad ke-15 oleh Sultan Qaitbay di tempat di mana rumah api purba Alexandria sekali berdiri. Lihat Palace Montazah besar, yang menggabungkan gaya seni bina Turki dan Florentine, kemudian beralih kepada Perpustakaan Alexandria baru dan banyak terkenal. Juga melawat tanah perkuburan memotong Roman di dalam bukit batu, Catacombs. Kembali ke hotel anda di Kaherah.

Hari 10:

Selepas sarapan, bertolak ke Lapangan Terbang Antarabangsa Kaherah untuk penerbangan ke Dubai di mana anda akan bertemu dan dibantu kemudian dipindahkan ke hotel anda di Dubai dan bermalam.

Hari 11:

Anda akan dijemput dari hotel anda untuk memulakan perjalanan anda dengan mengambil foto ke sejarah Dubai Creek darah kehidupan Dubai, Kemudian kami meneruskan perjalanan kami di sepanjang karya seni bina lama, Al Fahidi Fort bangunan pertama telah dibina di Dubai yang menempatkan Muzium Dubai, Masjid Lama kemudian memandu ke Zaabeel Kawasan di mana kita lulus oleh Palace Sheikh Mohamed bin Rashid, pemerintah semasa Dubai dan Sheikh Hamadan bin Rashid Palace.

Seterusnya kita akan lulus dengan Masjid Jumeirah indah dan menghentikan untuk berhenti photo di hotel mewah di dunia di sebuah pulau buatan manusia Burj Al Arab. Kami meneruskan perjalanan kami ke Palm Jumeirah, sebuah pulau buatan manusia yang bentuk menyerupai pokok kelapa sawit. kemudian kepala ke Atlantis Palm.

Terus akan terpesona dengan pengembaraan kami seperti yang kita membawa anda ke Dubai Mall, di mana anda akan menikmati lawatan Pilihan kepada Akuarium Dubai dan Zoo Underwater untuk Luangkan kira-kira sejam melihat kehidupan laut yang unik, kemudian terus ke a Photo Stop daripada Burj Khalifa . A pantas sejauh 50 kedua membawa anda ke puncak monumen sejarah ini, yang juga merupakan salah satu bangunan tertinggi di dunia. Kembali ke hotel anda di Dubai.

Setelah itu, sekitar 7:00 anda akan dijemput dari hotel anda untuk menghabiskan malam yang menyeronokkan di atas kapal yang dhow kayu dihiasi secara tradisional kerana ia belayar di sepanjang Dubai Creek di bawah cahaya bulan. Menikmati minuman kegemaran anda dan bersedia lelangit anda untuk pesta lazat! mercu tanda Dubai utama bersinar di langit terang bulan sebagai kapal kayu slip senyap merentasi sungai. Seni bina dahulu dan sekarang kawasan itu dibawa kepada kecantikan sepenuhnya pada masa ini hari. Pulang semula ke hotel anda.

Hari 12:

Anda akan dijemput dari hotel anda untuk memandu seluruh pasir mistik daripada Hatta Desert & Fosil Rocks. keseronokan bermula sebagai pemandu anda membawa anda ke atas dan ke bawah pasir keemasan Saudi sebelum berhenti pada gumuk pasir tertinggi, membolehkan anda untuk menikmati pemandangan yang indah. Di sini anda boleh menikmati kegembiraan pasir-asrama. Apabila sampai padang pasir, anda boleh mengambil gambar dengan Falcons, salah satu budaya yang tertua UAE.

Kembali di dalam kereta, anda akan dibawa ke tapak perkhemahan VIP Bedouin lengkap dengan pereka inai, pakaian tempatan dan minuman untuk keseronokan anda. Menjadi petualang dan cuba menaiki unta. Kembali ke perkemahan dan makan makan malam barbeku yang lazat sebagai bintang muncul dan penari perut mempesonakan melakukan rutin menarik muzik Arab. Melengkapkan pengalaman dengan paip shisha anda sendiri, yang boleh didapati dalam pelbagai perisa aromatik sebelum menuju ke hotel anda.

Hari 13:

Anda akan dijemput dari hotel anda untuk melawat Masjid Sheikh Zayed Grand. Masjid keempat terbesar di dunia yang menempatkan kira-kira 40,000 jemaah dalam tembok-temboknya, masjid ini mempamerkan kepelbagaian budaya dunia Islam. Lawatan ini terus ke tengah-tengah bandar, Union Square sebelum memandu ke bawah kepada Corniche. Seterusnya akan Pass oleh Emirates Palace. Dari situ, anda akan bergerak ke Heritage Village. Akhir sekali, Nikmati Photo berhenti di sebelah Yas Island & Ferrari World. Selepas hari yang panjang lagi mencabar kami akan memindahkan anda kembali ke hotel anda.

Hari 14:

Sarapan dengan masa lapang di hotel anda, maka anda akan transferrd ke Lapangan Terbang Antarabangsa Dubai untuk penerbangan pulang.

Booking Options
Polisi & Terma


Hari : 14 | Malam : 13


Kemasukan


 • Sarapan harian
 • Pengangkutan
 • Deluxe Coach
 • Parking
 • Guides / Assistance
 • Cruise
 • Roundtrip Hotel Transfers
 • Driver
 • Service fee for tour guide
 • Hotel pickup and drop off
 • Shopping
 • Water Bottles
 • Entrance Fees
 • All Taxes and Service Charges
 • Meet and Assist at airport
 • Tiket penerbangan domestik
 • Penginapan
 • Bayaran kemasukan ke semua tapak seperti yang ditunjukkan pada jadual perjalanan

Pengecualian


 •     Visa charges    
 •     Insurance    
 •     Passport costs    
 •     Any optional tours    
 •     Tipping    
 •     Personal spendings    
 •     Penerbangan Antarabangsa    
Pilihan tempahan
Pilih Tarikh
Tulis Ulasan x

Sila Ambil Perhatian : Setelah ulasan tambah tidak boleh dihapuskan atau dikemaskiniTambah ke Senarai Pilihan Booking Options