Mesir Nile Cruise & Classical…

Cairo

Penerangan

jadual perjalanan
Hari 1:
pengurus pelancongan anda akan bertemu dan membantu anda di Lapangan Terbang Antarabangsa Kaherah (prosedur Ketibaan) dan kemudian dia akan mengiringi anda ke hotel dengan kenderaan mewah berhawa dingin eksklusif. Di hotel pengurus pelancongan akan membantu dengan lancar daftar masuk dan menyemak jadual perjalanan percutian anda dengan anda untuk mewujudkan dan mengesahkan masa pengambilan untuk setiap lawatan. Semalaman di Kaherah.
Hari 2:
Sarapan pagi di hotel anda di Kaherah dan kemudian bertemu dengan panduan peribadi anda yang akan menemani anda ke Giza Plateau untuk melawat salah satu daripada tujuh keajaiban dunia purba, Great Piramid Cheops, Chefren dan Mykerinus, terkenal Sphinx dan ke rumah Valley menghadapi patung yang amat besar. Makan tengah hari di restoran tempatan yang berkualiti. Kemudian memindahkan untuk menikmati Muzium Mesir, bilik Khazanah secara raja kanak-kanak Tutankhamen. Terus Coptic Kaherah untuk melawat Gereja Tergantung dan Saumaah Ben Ezra. Terus memandu ke Kaherah Islam, di mana anda akan dapat meneroka Khan El Khalili, bazaar lama Kaherah. Kembali ke hotel. Semalaman di Kaherah.
Hari 3:
Mendaftar keluar dari hotel pada waktu pagi kemudian dibawa ke Lapangan Terbang Kaherah untuk penerbangan ke Luxor di mana anda akan bertemu dan dibantu, kemudian dibawa oleh kenderaan yang berhawa dingin untuk menaiki Mesir Nil pelayaran 5 bintang anda untuk mendaftar masuk. Selepas makan tengah hari di atas kapal, menikmati lawatan ke Karnak Temples yang mengagumkan dan Kuil Luxor. Makan malam dan bermalam di atas kapal Nile persiaran.
Hari 4:
Selepas sarapan pagi pada pelayaran Nil anda, mengambil lawatan ke tanah perkuburan diraja untuk 62 Firaun, Lembah Raja-raja, kemudian ke bilik mayat Kuil Ratu Hatshepsut, yang dibina oleh arkitek Kerajaan Baru Firaun Hatshepsut Lebih kurang BC abad ke-15. Menuju ke Colossi of Memnon. Selepas makan tengah hari, anda akan belayar ke Edfu menikmati makan malam yang santai di atas kapal. Bermalam di atas kapal Nile Cruise.
Hari 5:
Selepas sarapan pagi di Nile Cruise, melawat Temple Ptolemy dipelihara khusus untuk Horus di Edfu. Belayar ke Kom Ombo untuk melihat unik Kuil Sobek, khusus untuk Sobek tuhan buaya, dan Horus dewa helang berkepala. Makan tengah hari di atas kapal. Terus belayar ke Aswan. Makan malam dan bermalam di atas kapal mewah anda Nile Cruise.
Hari 6:
Selepas sarapan pagi di Nil pelayaran, menikmati seharian bersiar-siar di Aswan. Mula dengan Dam tinggi dan tugu yang terbesar yang diketahui purba, yang terletak di wilayah utara kuari batu Mesir purba, Obelisk yang belum selesai, kemudian ke yang indah Kuil Philae, yang dikhaskan untuk kedua-dua dewi Isis dan Hathor. Makan malam dan bermalam di atas kapal mewah Nile Cruise.
Hari 7:
Turun dari pelayaran Nil anda selepas sarapan pagi, kemudian dibawa ke lapangan terbang Aswan untuk pulang ke Kaherah di mana anda akan bertemu dan dibantu di lapangan terbang kemudian dibawa ke hotel anda. Semalaman di Kaherah.
Hari 8:
Selepas sarapan pagi, anda akan dipindahkan ke Lapangan Terbang Antarabangsa Kaherah untuk penerbangan ke Amman. Apabila tiba di Queen Alia Airport wakil kami akan bertemu dan membantu anda melalui prosedur kastam dan imigresen. Pemindahan ke hotel di Amman untuk bermalam.
Hari 9:
Pada waktu pagi kita memandu dua jam dari Amman ke Gadara (Umm Qais), yang dipunyai oleh Decapolis yang terkenal, kesatuan 10 bandar-bandar, yang diasaskan oleh Alexander the Great. Di sini anda mempunyai pandangan yang amat menggalakkan lebih utara Jordan Valley, Golan Heights dan Laut Galilee. Kami meninggalkan untuk Jerash, contoh terbaik sebuah bandar wilayah Rom di seluruh Timur Tengah. Lawati forum yang menakjubkan, jalan colonnaded Rom, Nymphaeum dan Temple of Artemis. Hentian seterusnya adalah Ajloun hebat bina abad ke-12 Islam istana sekitar 1184-1185 oleh pemimpin Islam yang terkenal Salah al-Din. Kembali ke Amman dan bermalam.
Hari 10:
Selepas sarapan memandu ke Mt. Nebo, tempat di mana Nabi Musa merenung tanah perjanjian sebelum dia meninggal dunia dan tempat yang didakwa pengkebumiannya. Anda melawat biara lama dan menghadap ke Jordan Valley, Laut Mati, Jericho dan Yerusalem. Selepas kita teruskan untuk Madaba, di mana untuk mencari mozek 6th peta abad yang terkenal Palestin di gereja St. George. Selepas itu kita pergi ke titik yang paling rendah di muka bumi, Laut Mati, di mana anda mempunyai masa lapang dan peluang untuk terapung di atas air. hotel Amman dalam sekelip mata.
Hari 11:
Selepas sarapan memandu kira-kira 2 jam untuk rose bandar merah Petra, tarikan terbesar Jordan. Petra telah ditubuhkan sekitar B.C. abad ke-6 oleh Nabataean Arab, suku kaum nomad yang menetap di kawasan tersebut dan meletakkan asas-asas sebuah empayar perdagangan yang keluar ke Syria. Apabila tiba anda akan memulakan perjalanan pada kuda kembali ke gaung, yang dikenali sebagai Siq, dan kemudian dengan berjalan kaki ke monumen yang paling indah: Perbendaharaan. Antara monumen lain yang anda akan lihat adalah Jalan Facades, Makam Diraja dan Firaun "s Castle. Selepas itu kembali ke hotel di Amman untuk bermalam.
Hari 12:
Selepas pemindahan sarapan pagi untuk Queen Alia lapangan terbang untuk berlepas akhir.

Booking Options
Polisi & Terma


Hari : 12 | Malam : 11


Kemasukan


 • Pengangkutan
 • Deluxe Coach
 • Parking
 • Guides / Assistance
 • Cruise
 • Beach Access
 • Roundtrip Hotel Transfers
 • Hotel pickup and drop off
 • Shopping
 • Entrance Fees
 • Meet and Assist at airport

Pengecualian


 •     Passport costs    
 •     Any optional tours    
Pilihan tempahan
Pilih Tarikh
Tulis Ulasan x

Sila Ambil Perhatian : Setelah ulasan tambah tidak boleh dihapuskan atau dikemaskiniTambah ke Senarai Pilihan Booking Options