Holy Family di tanah Pharaohs

Cairo

Penerangan

jadual perjalanan

Hari 1:
Ketibaan ke lapangan terbang Kaherah, wakil kami akan bertemu anda melalui pengenalan bagasi & portage akan menyambut anda. Dari lapangan terbang anda akan dipindahkan oleh sebuah kereta A / C peribadi kepada hotel anda. Daftar In Time Noon ... .Rest hari pada masa lapang dan masa untuk lawatan pilihan (Sound & Light Show prestasi di Pyramids) .... Semalaman di hotel di Kaherah.

hari2:
Sarapan pagi di hotel ... .09: 00 am, Bertemu dengan Pemandu Pelancong ilmu pengetahuan Mesir anda untuk mula lawatan sepanjang hari di Kaherah untuk melawat Great Pyramids - Cheops, Chephren & Mykerions. Cheops adalah yang paling amat besar pernah dibina. Berikut adalah melihat dekat di Sphinx - kompleks pengebumian besar dijaga oleh badan singa legenda dengan wajah raja Chephren ...... Makan tengah hari di Restoran tempatan.
Kemudian untuk melawat Mesir Muzium antik. Dipamerkan adalah koleksi jarang 5000 tahun seni koleksi paling berharga terbesar seni Mesir di dunia. Lebih 250,000 artifak tulen dibentangkan, termasuk pameran khusus untuk koleksi Tutankhamen yang khazanah, emas, dan barang kemas, kerana ia telah disertakan dalam kuburnya selama lebih 3,500 tahun sebelum ia ditemui pada tahun 1920-an apabila kuburnya digali.
Sepanjang hari masa untuk Pilihan Tour (Cairo Felucca Sailing Trip Trip di Sungai Nil - at Night).
Menjemput anda dari Hotel anda, Ambil perjalanan yang menenangkan ke bawah sungai Nil di Felucca a, perahu layar tradisional Mesir, dan melihat sisi yang berbeza di Kaherah. Ini 1-jam perjalanan memberikan anda banyak masa untuk mengalami mod ini unik pengangkutan).

hari3:
Sarapan pagi di hotel ... .09: 00 am, Bertemu dengan Pemandu Pelancong ilmu pengetahuan Mesir anda untuk mula lawatan sepanjang hari di Kaherah untuk melawat Coptic lama Kaherah (The Church of Abu Serga, Gereja Tergantung "AlMuallaqa", Gereja St. George "Mari Gerges ", The Convent St George, The Orthodox Church Greek St George) ... .Lunch.
Kemudian melawat Khan El Khalili Bazaar. Kedai-kedai di daerah ini adalah legenda untuk barangan logam halus, tembaga, minyak wangi, kulit, perak, emas, barang-barang antik ... dan sebagainya. Lebih malam di hotel di Kaherah.

Day4:
Sarapan pagi di hotel ... .Drive ke Wadi Natroun City di Gurun Barat adalah salah satu tarikan utama bagi pelancong agama Kristian yang datang ke Mesir. Kristian mencapai kawasan tersebut dengan St. Macarius Besar yang berundur terdapat dalam c.330 untuk melawat (Mokar Biara Abu, Biara El-Sorian, Biara Anba Beshoy, Biara Al Baramose) ... ..then meneruskan ke Alexandria Bandar untuk melawat Rukun Pompay ini , Diikuti dengan lawatan ke Perpustakaan Alexandria ... .Lunch (Fish) ... ..Also anda akan Lawati Qaytbay Citadel & Masjid El Mursi Abu Elabas & Montazah Gardens. Pulang semula ke hotel anda di Kaherah. Lebih malam di hotel.

hari5:
Sarapan pagi di hotel ... .09: 00 am, Bertemu dengan Pemandu Pelancong ilmu pengetahuan Mesir anda untuk memulakan lawatan hari anda di Kaherah untuk melawat Muzium Coptic, Gereja St. Mercurios Abu Sefin (dia adalah salah satu daripada dua pedang), The rumah ibadat Yahudi Ben Ezra ... .Lunch ... Gereja Mary Virgin ..Visit di Maadi, gereja bersejarah ini dibina di atas tempat dari mana keluarga yang suci memulakan perahu layar yang membawa mereka ke arah sungai Nil Southern Mesir. Lebih malam di hotel.
hari6:
Sarapan pagi di hotel ... 08: 00 AM, Pandu ke St. Catherine dalam perjalanan kita akan melawat Musa Spring "Eyoun Mousa", Hamam Pharaon ... 03: 00 PM, tiba St. Catherine, Check In di hotel ... Rest untuk 1 jam ... maka 04:00, mulakan lawatan kami ke St. Catherine Biara ... .Dinner dan bermalam di hotel.

hari7:
00:00 (Mid Night), Pelanggan yang ingin mendaki Sinai Gunung, akan bertemu panduan tempatan Bedioun kami untuk membimbing kita ke puncak gunung itu, menikmati matahari terbit dan pagi berdoa. (Pelanggan yang ingin mendaki gunung dengan Camel tidak dengan berjalan kaki, US $ 20 P.Person untuk Camel.
07:30, turun dari gunung itu. Berehat di hotel dan petang kita boleh mempunyai satu lagi viist dengan Biara St. Catherine. Makan malam dan bermalam di hotel.

hari8:
Sarapan pagi di hotel ... .08: 00 AM, Memandu kembali ke Kaherah ... 03: 00 PM, tiba di Kaherah masa tengah hari. Sepanjang hari pada masa lapang dan masa untuk lawatan pilihan (Makan Malam Cruise di Sungai Nil dengan persembahan Belley Dancer, tanora Show dan Western Band Makan malam bufet Terbuka) ... .Overnight di hotel di Kaherah.

Hari 9:
Sarapan pagi di hotel ... .Semua hari percuma pada masa lapang dan masa untuk pilihan pelancongan (pelancongan Day untuk melawat The Pharaonic Village - muzium hidup dengan orang sebenar yang menunjukkan hayat Mesir purba sebenar, juga Village menawarkan exhinits unik yang Cove Mesir 5000 tahun sejarah seperti Papyrus pameran, Piramid & Sphinx pameran, Mumia pameran, Boat purba Mesir pameran, Cleopartra pameran, Seni purba pameran, pameran Coptic, Seni dan Sejarah Islam pameran, Expedition Napoleon ke Mesir pameran, Modern Mesir pameran, Nasser Exihibt, Sadat pameran. lawatan sepanjang hari anda termasuk makan tengah hari) ... .Overnight di hotel di Kaherah.

Hari10:
Sarapan pagi di hotel ... .Semak keluar ... .Transfer ke lapangan terbang Kaherah Itn'l untuk berlepas akhir.
 

Booking Options
Polisi & Terma


Hari : 10 | Malam : 9


Kemasukan


 • Pengangkutan
 • Deluxe Coach
 • Parking
 • Guides / Assistance
 • Roundtrip Hotel Transfers
 • Driver
 • Service fee for tour guide
 • Hotel pickup and drop off
 • Shopping
 • Water Bottles
 • All Taxes and Service Charges
 • Meet and Assist at airport

Pengecualian


 •     Visa charges    
 •     Any optional tours    
Pilihan tempahan
Pilih Tarikh
Tulis Ulasan x

Sila Ambil Perhatian : Setelah ulasan tambah tidak boleh dihapuskan atau dikemaskiniTambah ke Senarai Pilihan Booking Options