Дайвінг в історію 23/07/2017



Олександрія - найдавніша пірнаюча площа в Єгипті. Тепер він пропонує одне з найцікавіших пірнання в світі. На відміну від Червоного моря, у Александрії немає красивих коралових рифів ні барвистих риб. Дайвінг в Олександрії - це занурення в історію. Весь містечко, палаци та човни лежать під олександрійським берегом, і ніхто не знає точної причини, з якої вони постраждали. Хоча деякі з важливих статуй королеви і королів були витягнуті з підводного; Близько 7000 пам'яток, що належать фараонові і римські династії, зберігаються під водойми.

Ми пропонуємо вам п'ять місць для дайвінгу в Східній гавані перлини Середземного моря Олександрійського міста.

(1) Перший називається Qaitbay, розташований поруч з Qaitbay forst на глибині 8 - 10 метрів. На просторі 150 х 150 метрів, містить близько 4000

Археологічні твори від фараонів та греко-римських часів.

Для вивчення сайту рекомендуються пожежі 02, кожен тривалістю 45 хвилин.

(2) Друге місце, яке називається Qaitbay 2, 200 метрів на північний захід від форту Qaitbay, у даній області дайвери побачать десятки амфор, де навколо кружляння, щодня використовуються тарілки воронки.

У цьому районі все можна дослідити за одним пірнанням.

(3) Qaitbay 3 - третє місце, 650 метрів на північний захід від форту Qaitbay, на глибині від 15 до 18 метрів. Тут водолази можуть досліджувати затонулі з третього століття до нашої ери. Дайверу потрібно лише один пірнати, щоб дослідити цей район.

(4) Четверте місце називають East Harbour, Сайт I. Він заснований в

Східна гавань і глибина до 8 метрів. Сайт включає в себе мощі королівської зони від Птолемея і Римського часів кількох колон, сфинкс і королівського статусу. Для правильної видимості ділянки рекомендується 2 пірнання.

(5) П'яте і останнє місце займає Східна гавань, Сайт II. Тут драматичний

Залишки спущеної 2-ї світової війни італійські бійці літак виткані з похмурих, оточений великим номером стовпців та станом стародавнього часу. Сайт потребує лише одного пірнання.

Швидкий пошук
Contact Us
Популярні повідомлення